Messukappeli Minä Olen messuilla

Helsingin seurakunnat ja hiljainentila.fi sivusto on jo viidettä kertaa Minä Olen messuilla. Espoon Dipolissa 8.-9.2. järjestettävillä messuilla Messukappelissavoit tutustua seurakuntien ja eri yhteistöjen monipuoliseen ajankohtaiseen tarjontaan, retriitteihin, kursseihin jne. sekä tehdä pieniä ostoksia ikonimyymälässä.

Kappelissa järjestetään kerran tunnissa erilaisia meditaatiohetkiä esittelynomaisesti. Niitä ovat pitämässä monet tunnetut hengelliset ohjaajat mm. Pekka Y Hiltunen, Marjaana Toiviainen, Juha Petterson, sisar Hannele Kivinen de Fau, Kaisa Iso-Herttua...

Kappeli on muutenkin oiva paikka hetken hiljaisuudelle hektisen messupäivän lomassa.

Tai sinne voi tulla kysymään ihan mitä vaan taivaan ja maan välillä.

Tervetuloa Minä Olen messuille!

- Henri J.