Paastokirja avautuu viikottain

Paaston ja pääsiäisen aikana on hyvä hetki viipyä hieman tavallista enemmän hengellisten pohdintojen parissa. Yksi kelpo vaihtoehto on lukea paastokirjaa; pohdiskella ja rukoilla jonkun itseään fiksumman syvällisten ajatusten äärellä. Tänä vuonna avaamme Canterburyn arkkipiispan kanssa teoksen Looking Through the Cross kannet. Sen on kirjoittanut pastori, tohtori Graham Tomlin, joka toimii St. Mellitus Collegen dekaanina ja on tunnettu lontoolaisen seurakuntaelämän kehittäjänä.

Kirjan teemana on pohtia kristillistä uskoa ristin näkökulmasta. Hiljainentila -sivujen verkkoaineistosta löydät blogin, jossa esittelen kirjan mietteitä luku kerrallaan. Kirjan itsensä saa tilattua helposti monista verkkokaupoista itselleen tarkempaa perehtymistä varten. Tervetuloa mukaan paaston ja pääsiäisen matkalle!

Siirry lukemaan blogia suoraan täältä.