MINDFULNESS - kohti tietoista läsnäoloa lyhytkurssi

Kolmen kerran lyhytkurssilla keskiviikkoisin 2.12, 9.12 & 16.12 klo 18-19.30

Me ihmiset elämme usein automaattiohjauksen varassa; syömme, teemme päivän askareet automaattisesti niin, ettei tekemisistä jää muistijälkiä. ”Pesinkös mä jo hampaani” tai ”mitä mä olinkaan tekemässä?” ovat tuttuja kysymyksiä meille kaikille. Emme ole välttämättä useinkaan tietoisia siitä, mitä teemme, ajattelemme tai tunnemme.
 

Mindfulness -taitojen avulla voidaan saavuttaa tietoinen hyväksyvä läsnäolo, tässä ja nyt –olemisen tila, joka tutkitusti helpottaa stressiä, masennusta, erilaisia pelkotiloja, parantaa syömishäiriöitä ja niin edelleen. Mindfulness tekee tietoiseksi menneessä ja tulevassa elämisen päänsisäiset levyt, jotka vievät meitä pois nykyhetkestä ja vievät voimiamme. Kurssilla keskustellaan arjen jaksamisesta ja tehdään meditaatioharjoituksia, jotka tähtäävät tässä ja nyt -olemisen tilaan ja jotka voit viedä hyvänä eväänä arjen haastavinkiin tilanteisiin.
 

Aikaisempaa kokemusta mindfulnessista ei tarvita.  Kurssin ohjaajana toimii Miia Moisio, sielunhoidon opettaja, pappi ja mindfulness-ohjaaja. Ota kurssille mukaasi lämpimät ja mukavat vaatteet (ei hametta), ehkä viltti ja tyynykin ja juomapullo.

Kurssin hinta: 40 euroa (20 euroa opiskelijat ja työttömät)
Art Soppi – joogasali Hippa, Läkkisepäntie 4, Helsinki (10 min kävely Käpylän asemalta)

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: henri.jarvinen@evl.fi / 050 355 9294