Rakkauden polku – henkisen kasvun kurssi rakkaudesta ja rakastamisesta

Rakkauden polku -kurssilla käsitellään oman itsen tuntemista ja hyväksymistä, rakkauden lajeja, ihmissuhdedynamiikkaa sekä tietoista sydämen läsnäoloa. Temaattisesti aiheena ovat rakkauden kaipuu, parisuhde, perhe, ystävyys, lähimmäisen rakkaus sekä rakkauden henkiset ulottuvuudet.

Kurssi soveltuu kaikille omasta henkisestä kasvusta, itsetuntemuksesta, rakkaudesta ja ihmissuhteista kiinnostuneille. Tavoitteena ei ole suorittaminen tai jonkun suuntauksen seuraaminen vaan oman itsen avautuminen rakkauden läsnäoloon elämässä.Tavoitteena ei ole tutkinto tai tietyn koulukunnan seuraaminen, vaan mahdollisimman laajasti ja kattavasti kannustaa jokaista omaan yksilölliseen avautumiseen. Tavoitteena ei ole tutkinto tai tietyn koulukunnan seuraaminen, vaan mahdollisimman laajasti ja kattavasti kannustaa jokaista omaan yksilölliseen avautumiseen. Tavoitteena ei ole tutkinto tai tietyn koulukunnan seuraaminen, vaan mahdollisimman laajasti ja kattavasti kannustaa jokaista omaan yksilölliseen avautumiseen. Tavoitteena ei ole tutkinto tai tietyn koulukunnan seuraaminen, vaan mahdollisimman laajasti ja kattavasti kannustaa jokaista omaan yksilölliseen avautumiseen.

Työskentelymenetelminä ovat keholliset-, läsnäolo- ja mielikuvaharjoitukset, erilaiset alustukset, parityöskentelyt, ryhmässä jakaminen sekä hiljainen yhteys itseen ja toisiin.

Rakkauden polku -kurssi koostuu kolmesta illasta Helsingissä (16.11. ja 30.11) sekä viikonloppuretriitistä (11.-13.12.) Heponiemen hiljaisuuden keskuksessa.

Kurssin järjestää Hiljainentila.fi ja Kasvutahto Oy

Pääkouluttajina pastori ja hengellinen ohjaaja Henri Järvinen & sosiologi, kouluttuja ja elämäntaidon ohjaaja Kaisa Kuurne (ent. Ketokivi). Kurssilla mukana myös perheneuvoja, paripsykoterapeutti ja pastori Juha Petterson

Aika ja paikka: Kaksi työpajaa Maanantai-iltaisin 16.11. ja 30.11. klo 17.30-19.30, os. Kolmas Linja 22 b, Helsinki sekä Retrtiitti Heponiemen hiljaisuuden keskuksessa (Karjalohjalla), pe-su 11.-13.12. (saapuminen klo 17 ja lähtö noin klo 14.)

Kurssin hinta 270 euroa

Ilmoittautuminen henri.jarvinen@evl.fi, 050 355 9294