Kristillisen joogan kurssi

torstaisin Mikael Agricolan kirkossa (Tehtaankatu 23, Helsinki)

Voimaa arkeen!
Kristillinen jooga antaa virkistystä hengelle, sielulle ja ruumille. Edullisesti!


Kristillisen joogan kautta avaamme kehoa ja mieltä sielun yhteydelle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Jooga on työkalu, jonka avulla kuorimme pois jännitystiloja, tunnepatoutumia sekä stressiä niin, että kuulemme sielumme äänen kirkkaammin sekä voimme antautua syvemmin yhteyteen Jumalan kanssa, vankentaa suhdettamme Jeesukseen sekä ottaa vastaan Pyhän Hengen siunauksen elämäämme.
Kurssin ohjaajana toimii jooga- ja meditaatio-ohjaaja Rita Saari.

Mukaan tarvitset joustavan asun jossa on hyvä liikkua ja loppurentoutusta varten lämmintä vaatetta sekä oman joogamaton jos sinulla sellainen on, paikan päällä on myös joogamattoja niitä tarvitseville.
 

Aika ja paikka: Mikael Agricolan kirkon liikuntasali, Tehtaankatu 23. klo 19.30-21.

Kurssin hinta: 50 euroa (35 euroa opiskelijat ja työttömät)
Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
henri.jarvinen@evl.fi / 050 355 9294