LECTIO DIVINA -RETRIITTI JAAKOBIN UNI

to-su 24.-27.11.2016 Heponiemen hiljaisuuden keskuksessa

Lectio Divina ja sen kulku eli lectio, meditatio, oratio ja contemplatio ovat tuttuja termejä, mutta oletko koskaan saanut perusteellista ohjausta ja opetusta niiden eri vaiheista? Nyt on tilaisuus saada yksityiskohtaista opetusta ja edetä yhdessä pitkässä, torstai-illasta sunnuntai-iltapäivään kestävässä retriitissä. Saat ohjausta vaiheesta toiseen siirtymiseen ja paljon aikaa oman lectio divinan syvälliseen ja todelliseen toteuttamiseen.

Käytämme Raamatusta tuttua tekstiä Jaakobin unesta (Genesis I Mooseksen kirja 28). Käytyäsi kerran perusteellisesti läpi ja opittuasi tämän ikivanhan tavan lukea Raamattua se on aina käytettävissäsi. Opit ”uudella tavalla” sisäistämään jo tutuksi tulleet tekstit ja elämään ne metodilla, joka johtaa sinut kontemplaatioon.


Retriitin järjestävät Helsingin seurakuntayhtymä ja Ekumeeninen ja Uskontojenvälinen Karmeliittayhteisö

Retriitin ohjaavat sisar Hannele Kivinen de Fau, CEI, ja yliopistopappi Henri Järvinen

Hinta: 350 euroa (opiskelijat ja työttömät 270 euroa)
Ilmoittautumiset sisar Hannele p. +358405798771