Mustasaaren kesä 2016 - monipuolista henkistä ohjelmaa

Virkistävä joogapäivä lauantaina 11.6.
Vietä rentouttava kesälauantai virkistävän ja voimauttavan joogan parissa keskellä kauneinta merellistä Helsinkiä. Päivään sisältyy rauhoittava lauttamatka Taivallahden laiturista, kaksi joogatuntia klo 10 ja 14 sekä lounas ja iltapäivällä smoothie. Halutessasi voit rauhoittua Mustasaaren uimarannalla ja luonnon keskellä. Kurssin ohjaajana jooga- ja meditaatio-ohjaaja Rita Saari. Hinta 40 euroa (sis. lauttamatkat, opetus, lounas ja smoothie). 

 

Kesäinen aamujooga tiistaisin heinä-elokuussa
Lataa akkujasi kolmen aamun lyhytkurssilla 26.7., 2.8 ja 9.8. klo 10-12. Tunnin jälkeen on mahdollisuus jäädä virkistymään Mustasaaren luonnon keskelle tai syödä maukkaan lounaan. Kurssin ohjaajana jooga- ja meditaatio-ohjaaja Rita Saari. Kokonaisuuden hinta 40 euroa (sis. tunnit ja lauttamatkat).

Innostava mindfulness-ilta keskiviikkona 3.8. Mustasaaren kappelissa
Tietoinen läsnäolo virkistää ja innostaa elämään uudella tavalla omaa elämää. Mindfulness opettaa läsnäolon taitoa, mutta myös positiivista suhtautumista itseen. Sopii kaikille.
Lautta Mustasaareen lähtee Taivallahden lauttalaiturista klo 18.00 ja meditaatioiltaa vietetään Mustasaaren kappelissa klo 18.15 – 19.45. Mindfulness-ilta on maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista. Tilaisuuden vetäjänä pastori, hengellinen ohjaaja Henri Järvinen.

Sisäisen tilan selkeytys – rauhoittava meditaatioilta keskiviikkona 10.8. Mustasaaressa
Rauhoittava ja lämmin meditaatiohetki merellisen kauniissa Mustasaaren kappelissa. Helpot harjoitukset kristillisen mystiikan perinteestä tuovat sinut tähän päivään. Lautta Mustasaareen lähtee Taivallahden lauttalaiturista klo 18.00 ja meditaatioiltaa vietetään Mustasaaren kappelissa klo 18.15 – 19.45. Meditaatioilta on maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista. Tilaisuuden vetäjänä pastori, hengellinen ohjaaja Henri Järvinen