Sydänyhteyttä läsnäolosta -retriitti

Itämaisen ja länsimaisen viisauden, kristillisen mystiikan, meditaation, joogan, kehotietoisuutta ja hyväksymistä lisäävien harjoitteiden, hiljaisen yhteyden ja oman työstämisen kautta vahvistetaan sydänyhteyttä ja herätellään universaalia rakastamista, myötätuntoa ja anteeksiannon kykyä niin suhteessa itseen kuin toisiinkin. Tietoisesta sydämen läsnäolosta löydät tilaa ja luottamusta päästää irti turhista jännitteistä ja kaunoista, ja havahtua hyväksyvään rakkauteen, jossa elämä virtaa lempeästi pakottamatta.

 

Konkreettisemmalla tasolla retriitissä aikana työstetään ihmisen suhdetta itseen, perheeseen, mahdolliseen kumppaniin, ystäviin, lähimmäisiin ja luontoon. Teemoina ovat rakkauden kaipuu, havahtuminen jo olemassa olevaan hyvään ja kauniiseen, itsen ja toisten hyväksyminen kaikessa vajavaisuudessa ja sydämen läsnäolosta käsin eläminen.

Retriitti soveltuu kaikille omasta henkisestä kasvusta, tietoisesta läsnäolosta, sydänyhteydestä, itsetuntemuksesta, rakkaudesta ja ihmissuhteista kiinnostuneille. Retriitti ammentaa mm. kristilliseen, sosiologiseen, buddhalaiseen ja hindulaiseen perinteeseen liittyvistä ajatuksista, eikä edellytä mitään tiettyä elämänkatsomusta. Tavoitteena on oman itsen avautuminen sydänyhteyteen ja rakastavaan läsnäoloon.

Retriitti (9.-11.12.2016) järjestetään viihtyisässä Heponiemen Hiljaisuuden keskuksessa, joka sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Karjalohjalla (83 km Helsingistä).
Retriitin järjestävät yhteistyössä Hiljainentila.fi ja Kasvutahto Oy

Retriitissä kanssasi kristilliseen mystiikkaan ja meditaatioperinteeseen perehtynyt pastori ja hengellinen ohjaaja Henri Järvinen sekä ihmisten elämäntarinoihin, ihmissuhteisiin ja henkiseen kasvuun perehtynyt sosiologi ja elämäntaidon ohjaaja Kaisa Kuurne. Ohjaajat ovat retriitissä sydämellään läsnä, voit viikonlopun aikana lähestyä heitä niin henkisissä kuin oman elämäsi ajankohtaisissa kysymyksissä. Lisätietoa ohjaajista löydät
http://henrijarvinen.weebly.com/kuka.html sekä www.kasvutahto.fi/tekijat.

Retriitin hinta on 350 euroa / 250 (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset). Hinta pitää sisällään retriitissä ohjelman, täysihoidon ja majoittumisen omassa huoneessa. Retriitti on mahdollista maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Lisätietoa Heponiemen retriittikeskuksesta löydät täältä:
https://www.hdl.fi/fi/palvelut/retriittikeskus-heponiemi

Olet taustaan, elämänkatsomukseen, ikään ja sukupuoleen katsomatta lämpimästi tervetullut!

Ilmoittautuminen sähköpostilla tai puhelimitse: henri.jarvinen@evl.fi, 050 355 9294. Kirjoita ilmoittautumisviestiin nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, mahdolliset ruokarajoitteet sekä se, maksatko kokonaishinnan vai alennetun hinnan (ja yhdessä vai kahdessa erässä).