Syksyinen Kristillisen joogan retriitti

Heponiemen hiljaisuuden keskuksessa (Karjalohjalla) 23.-25.9.2016

Virkistävä ja voimistava hiljaisuuden viikonloppu Heponiemen hiljaisuuden keskuksessa. Retriitissä menemme joogan keinoin kohti hiljentymistä ja hyvinvointia, joogaharjoitusten avulla vapautamme kehoa jännityksistä ja voimistamme omaa olemusta ja uskoa sekä lataudumme uudella energialla.

Runsaan kiinnostuksen vuoksi järjestämme toisen kristillisen joogan retriitin. Retriitti sisältää rukousta, hiljentymistä, ohjattuja rentoutumisharjoituksia sekä kehoa ja mieltä eheyttäviä joogaharjoituksia. Ohjaajina jooga- ja meditaatio-ohjaaja Rita Saari ja pastori Henri Järvinen. Hinta 300 euroa (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 250 euroa) mahdollisuus maksaa yhdessä tai useammassa osassa, hinta sisältää täysihoidon ja ohjauksen.

Retriitti sopii kaikille taitotasosta ja joogakokemuksesta riippumatta. Kristillinen jooga sisältää perinteistä hathajoogaa ja kristillistä meditaatiota. Retriitti on avoin kaikille katsomuksesta riippumatta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: henri.jarvinen@evl.fi / 050 355 9294