Hengellisen matkakumppanuuden ryhmä Tapanilan kirkolla

Keskiviikkoisin klo 18-19.30 (21.9.-26.10.2016), Tapanilan kirkolla (Veljestentie 6). 

Mahdollisuus hiljentymiseen ja elämän hengellisen ulottuvuuden löytämiseen arjen keskellä on tärkeää.

Hengellisen matkakumppanuuden ryhmän aineksina ovat rukousmietiskely Raamatun sanan äärellä, elämän kysymysten ja kokemusten jakaminen, hiljaisuus ja rukous. Rukousmietiskelyssä Raamatun kertomukset käyvät vuoropuhelua mielikuvien ja eläytymisen kautta. Jumala puhuttelee sinua oman elämäsi keskellä.

Kerran viikossa on luottamuksellinen ryhmäkokoontuminen, jossa jaetaan rukousmietiskelyssä esiin nousseita asioita, kuunnellaan toisia kommentoimatta ja rukoillaan hiljaisessa rukouksessa toisten puolesta.  
 

Ryhmää ohjaavat diakoniatyöntekijät ja retriitinohjaajat Merja Saviniemi ja Leila Koskelin. Ilm. ja tied. 14.9. mennessä Merja Saviniemi, 09 2340 4532 / Leila Koskelin, 09 2340 4522 (jätä soittopyyntö).