Mindfulness-taitoja sujuvampaan elämään –kurssi kolmena maanantaina 6.11., 13.11. ja 20.11. klo 17.30-19.30Hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoitukset auttavat hallitsemaan stressiä ja lisäävät tutkitusti hyvinvointia. Kurssilla mindfulness-harjoitusten avulla etsitään keinoja rauhallisempaan elämään sekä tarkastellaan tyypillisiä syitä stressiin.

Ensimmäisellä tapaamisella pohdimme muun muassa stressiä aikamme ilmiönä ja tutustumme siihen, mitä mindfulness oikeastaan tarkoittaa. Toisella kerralla mindfulness -harjoitteiden avulla etsimme keinoja akuutin stressin lievittämiseen ja kolmannella kerralla pohdimme, miten hyväksyvä ja tietoinen läsnäolo voisi tulla meille elämäntavaksi.

Ryhmä kokoontuu TaitoBa Housen tiloissa Helsingin keskustassa Kampissa (os. Annankatu 29, 00100 Helsinki, 4. krs). Kurssia vetävät mindfullness-ohjaaja Antti Järventaus sekä psykoterapeutti-pastori Juha Petterson.

Kurssin hinta on 65 € Ilmoittautumiset ma 30.10. mennessä juha.petterson@evl.fi tai 050 3640 267.