Havahtuminen - kristillisen joogan teemakurssi

torstaisin 27.4. – 15.6.2017 klo 19.30-21.00.

Havahtumisen jooga: "Olette paljon energisempiä, olette enemmän elossa. Ihmiset ajattelevat, että ilman halujaan he olisivat kuin kuolleita puita. Mutta tosiasiallisesti he lakkaavat olemasta jännittyneitä. Hankkiutukaa eroon epäonnistumisen pelostanne, lakatkaa jännittämästä menestyksenne tähden, niin muututte omaksi itseksenne, rentoutuneeksi omaksi itseksenne. Ette aja enää jarrut päällä."

Jesuiittapappi Anthony de Mellon puheista kootun Havahtumisia -teoksen inspiroima kahdeksan kerran joogakurssi. Kurssilla meditoidaan Havahtumisia -teoksen opetusten suunnassa, opetellaan hengittämään pranayama -harjoitusten muodossa ja kiinnitytään viisaisiin kehoihimme jooga-asanoiden avulla. Tämä kurssi sopii jokaiselle. Olet sitten joogannut pitkään tai vasta aloittamassa, saat varmasti uusia työkaluja omaan henkiseen harjoitukseesi. Pienryhmäopetus mahdollistaa kunkin osallistujan henkilökohtaisen ohjauksen.

Anna Marika Tamminen on joogaopettaja ja taiteilija, joka yhdistää työssään eri hengellisten perinteiden rikkautta. Kristillisessä joogassa olemme koko joogatunnin ajan pyhän kolminaisuuden äärellä, tutustumme itseemme ja suhteeseemme Jumalaan, otamme tilaa hiljaiselle rukoukselle sekä pysymme avoimina kysymyksille ja ihmettelylle.

Pukeudu kerroksittain, mukaviin liikuntavaatteisiin. Muuten mukaan ei tarvitse pakata kuin avoin, utelias mieli. Studiolta (Mäkitorpantie 23, Oulunkylä) löytyy matot ja tarvittavat apuvälineet kaikille. Olet lämpimästi tervetullut!


Kurssin hinta on 50 euroa. Ilmoittautumiset juha.petterson@evl.fi Lisätietoja Juha Petterson, p. 050 3640 267.