HILJAINEN RETRIITTI-ILTA MUSTASAARESSA " SYDÄNÄÄNIÄ JA SYDÄMEN ÄÄNIÄ" 17.5.

TO 17.5.2018 KLO 17-20.30 . HELSINGIN Mustasaaressa,

Seurasaaren selällä on mahdollisuus pysähtyä hetkeksi , kuunnella  oman sydämen toiveita, tarpeita ja tunteita. levätä Jumalan läsnäolossa ja kuunnella olisiko Jumalalla jotain sanottavaa juuri minulle. 

Saareen mennään sinne kulkevaa puista tukevaa huoltosiltaa pitkin. Silta avautuu kuljettavaksi klo 16.30. Retriitti alkaa klo 17 Johdannolla hiljaisuuteen,  sekä sitä seuraavalla Hetkipalveluksella.  Retriitin aikana voi liikkua luonnossa,   levätä sekä lukea hengellistä kirjallisuutta. Lopuksi vietetään ehtoollista saaren Kappelissa. Retriitti-ilta sopii hyvin heillekin jotka eivät ole ennen käyneet Retriitissä. 

Hinta 25 e sis. Aterian , kahvin ja teen sekä aiheeseen liittyvän runomonisteen jonka saa lopuksi mukaan.  Retriittivieras saa ennakkokirjeen. Ohjaajina Diakoni/Retriitinohjaaja Nina Klemmt sekä Kallion seurakunnan pappi Pauliina Lindfors. Ilmoittautumiset viimeistään 2.5.2018 kurssisihteeri 09-23403611 tai kallio.srk@evl.fi  tai www.kallionseurakunta.fi/luovan-toiminnan.kirkko