Lataa Minä Olen rukousnauhan ohjeet Minä Olen messujen kunniaksi

MinaOlen_messulogo-1_finlandiaTalossa.jpg

Tänä viikonloppuna Helsingissä järjestetään Minä Olen messut ja myös Hiljainen tila on paikalla perinteiseen tapaan. Messuilla esittelemme toimintaamme sekä hoitoalueella olevassa Pienessä Hiljaisessa tilassa on mahdollisuus istua hetkiseksi hengellisen ohjauksen maailmaan.

 

Messupisteellä on myynnissä uusia rukousnauhoja viiden euron hintaan sekä uunituoretta Kristillisen meditaation Päivittäisen harjoituksen opasta kympillä. Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan!

Franciscus_kämmen.jpg

Messujen kunniaksi julkaisemme näillä sivuilla Ruusukko rukousnauhaan kehitetyn Minä Olen rukousnauhan ohjeen. Ohjeen voit ladata täältä tai tutustua tarkemmin rukousnauhojen ihmeelliseen maailmaan Verkkomateriaalisivuilta.

Mukavaa viikonvaihdetta!