Kristillinen meditaatioryhmä Tapiolan kirkolla Espoossa

Kristillinen meditaatioryhmä Tapiolan kirkolla Espoossa. Paikkana yleensä sakasti, kirkkokonsertti-iltoina alakerran ryhmätila. Osoite on Kirkkopolku 6. 

Ryhmässä meditoidaan World Community for Christian meditation -tradition mukaisesti (WCCM.org). Ryhmä on kaikille avoin ja kokoontuu maanantaisin klo 18-19. Ryhmän ohjelmassa on tekstin luku, aloitusrukous, 25 minuutin hiljainen meditaatiohetki ja päätösrukous. Lopuksi mahdollisuus lyhyeen keskusteluun niille, jotka sitä kaipaavat. Tavoitteena on hengellisen elämän syventäminen rukoushiljaisuudessa. "Kristillisen meditaation keskeinen tavoite on sallia Jumalan salaperäisen ja äänettömän läsnäolon meissä tulla siksi todellisuudeksi, joka antaa tarkoituksen ja merkityksen kaikelle mitä teemme ja olemme." (John Main). Ryhmään ei tarvitse etukäteen ilmoittautua. Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut Leena Vanne, leena.vanne@evl.fi. Vahtimestarin puh. (09) 8050 4460.