Henkisen ja hengellisen kasvun ohjaaja –valmennus 2016-17

Ignatiaanisiin hengellisiin harjoituksiin perustuva menetelmä antaa syvällisiä välineitä omalle henkiselle ja hengelliselle kasvulle sekä herkkyydelle toimia matkakumppanina ja ohjaajana muille. Ignatiaaninen hengellisyys on kristillisen perinteen dynaaminen läsnäolon tapa, joka tarjoaa sisäistä herkkyyttä tunnistaa ja tuntea paremmin sitä maailmaa jota arkisessa elämässä kohtaamme.

Kurssi kestää vuoden ja sisältää ryhmätapaamisia, henkilökohtaista ohjausta sekä retriitin.

Read More

LECTIO DIVINA -RETRIITTI JAAKOBIN UNI

to-su 24.-27.11.2016 Heponiemen hiljaisuuden keskuksessa
 

Käytämme Raamatusta tuttua tekstiä Jaakobin unesta (Genesis I Mooseksen kirja 28) lectio divina menetelmää käyttäen. Opittuasi tämän ikivanhan tavan lukea Raamattua se on aina käytettävissäsi. Opit ”uudella tavalla” sisäistämään jo tutuksi tulleet tekstit ja elämään ne metodilla, joka johtaa sinut kontemplaatioon. Retriitin ohjaavat ekumeeninen ja uskontojen välinen karmeliittasisar Hannele Kivinen de Fau, CEI, ja yliopistopappi Henri Järvinen

Read More

Kristillisen joogan retriitti

Heponiemen hiljaisuuden keskuksessa (Karjalohjalla) 3.-5.6.2016

Virkistävä ja voimistava hiljaisuuden viikonloppu Heponiemen hiljaisuuden keskuksessa. Retriitissä menemme joogan keinoin kohti hiljentymistä ja hyvinvointia, joogaharjoitusten avulla vapautamme kehoa jännityksistä ja voimistamme omaa olemusta ja uskoa sekä lataudumme uudella energialla.
Varmista paikkasi ja ilmoittaudu heti!

Read More

Sydänyhteyttä läsnäolosta -retriitti

Sydänyhteyttä läsnäolosta –retriitissä pysähdytään kuulemaan sisäistä hiljaisuutta ja viisautta, joista sydämen tietoisuus ja voima nousevat. Itämaisen ja länsimaisen viisauden, kristillisen mystiikan, meditaation, joogan, kehotietoisuutta ja hyväksymistä lisäävien harjoitteiden, hiljaisen yhteyden ja oman työstämisen kautta vahvistetaan sydänyhteyttä ja herätellään universaalia rakastamista, myötätuntoa ja anteeksiannon kykyä niin suhteessa itseen kuin toisiinkin. Tietoisesta sydämen läsnäolosta löydät tilaa ja luottamusta päästää irti turhista jännitteistä ja kaunoista, ja havahtua hyväksyvään rakkauteen, jossa elämä virtaa lempeästi pakottamatta.

Read More