Hengellinen ohjaus

Miten voin syventää hengellistä elämääni? Mitä on rukous? Mitä minun elämäni merkitsee itselleni ja muille? Mikä on pyhää? Miten voin löytää yhteyden Jumalaan ja itseeni? Miten voin nähdä henkisen kasvun osana elämääni?

 
dirt-as-spiritual-path.jpg

Tehdään elämästä ainutlaatuinen matka!

Mitä on hengellinen ohjaus?
Hengellinen ohjaus on elämänkysymysten pohtimista uskon ja henkisyyden valossa. Se on pysähtyminen juuri oman elämän hengellisten kysymysten äärelle. Sen mitä elämä kenellekin antaa ja mikä estää saavuttamasta elämänsä täyden potentiaalin. Hengellisellä ohjauksella ei ole tiettyä kaavaa vaan kyse on enemmänkin avoimuudesta jokaisen omille kysymyksille ja ajatuksille.
Kenelle se sopii?
Kaikille jotka etsivät avoimin mielin ja sydämin tai huomaavat kaipaavansa seuraa hengellisten kysymysten pohdintaan. Erityisesti se sopii niille jotka eivät halua käsitellä asioita yksin.
Pitääkö uskoa johonkin?
Kyse ei ole käännyttämisestä vaan yhteisestä pohdiskelusta. Riittää että uskoo johonkin itseään suurempaan ja haluaa uteliaasti lähestyä elämän ihmeitä. Kyse on hengellisten ja henkisten kysymysten pohdinnasta joten mielenterveyden tai työelämän ongelmissa jokin toinen apu on ensisijaisesti parempi.

Counseling.jpg

Yksilöllinen hengellinen ohjaus

Voit halutessasi saada itsellesi henkilökohtaisen koulutetun hengellisen ohjaajan jonka kanssa voi luottamuksellisesti keskustella oman elämänsä hengellisistä ja henkisistä kysymyksistä. Ohjaajan kanssa sovitaan aikataulusta suoraan. Tapaamiset ovat maksullisia.

Kysy lisää henri.jarvinen@evl.fi / 050 355 9294

together.gif

Hengellisen ohjauksen ryhmät

Syksyllä 2017 starttaa pääkaupunkiseudulla hengellisen ohjauksen ryhmiä, joissa voi yhdessä toisten kanssa pysähtyä pohtimaan hengelliseen kasvuun liittyviä näkökulmia. Ryhmiä vetää koulutetut hengelliset ohjaajat. 

Elävä liekki –hengellisen kasvun kurssi
Elävä liekki –kurssi on seitsemän kerran koulutus, jossa syvennytään hengellisen elämän, meditatiivisen rukouksen ja kristillisen mystiikan kysymyksiin. Kurssi kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin 28.8. / 11.9. / 16.10. / 6.11. / 4.12. / 15.1. / 5.2. klo 17-20 Seurakuntien talolla (Kolmas linja 22b, Helsinki) Kurssin hinta on 100 euroa (sis. materiaalit). Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Henri Järvinen, 050 355 9294, henri.jarvinen@evl.fi