Kristillinen jooga

Kristillinen jooga on joogaa, jonka avustuksella avaamme kehoa ja mieltä sielun yhteydelle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Jooga on työkalu, jonka avulla kuorimme pois jännitystiloja, tunnepatoutumia sekä stressiä niin, että kuulemme sielumme äänen kirkkaammin sekä voimme antautua syvemmin yhteyteen Jumalan kanssa, vankentaa suhdettamme Jeesukseen sekä ottaa vastaan Pyhän Hengen siunauksen elämäämme.

Kristillisen joogan kursseja Helsingissä

Kurssien ohjaajana toimii jooga-ohjaaja Rita Saari. Kysy lisää henri.jarvinen@evl.fi

 • Agricolan jooga-ryhmä 

  torstaisin klo 19.30-21 (syksyisin ja keväisin)
  Joogaharjoitus on fyysistä vinyasa flow joogaa, liikkeiden avulla vapautamme kehoa jännityksistä ja suuntaamme mielemme kohti hiljaisuutta ja etsimme yhteyttä Pyhään Henkeen. Harjoitus sisältää myös hiljentymistä - meditaatiota - ja tunti päättyy aina loppurentoutukseen.
  Joogaharjoituksen avulla harjoittelemme läsnäoloa hiljaisuudessa ja kykyä palata nykyhetkeen, rentoutuneeseen ja stressittömään olotilaan. Mielen jatkuva liike pyritään rauhoittamaan keskittämällä mieli kehon kuuntelemiseen. Hiljennämme jatkuvasti ajattelevan mielen ja laskeudumme kehoon, omaan läsnäoloon ja sydämeemme. Keho, mieli ja sielu yhdistyvät ja koemme rauhaa ja harmoniaa. Tämä rauhan ja tasapainon tila vahvistaa omaa uskoamme sekä antaa hetken jossa kuunnella Jumalaa.
  Kannattaa ottaa oma joogamatto mukaan jos sellainen löytyy, mutta paikan päältäkin saa mattoja lainaksi.

  Ilmoittautumiset henri.jarvinen@evl.fi
  Kurssin hinta on 50 € / 35 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)

Mukaan tarvitset joustavan asun jossa on hyvä liikkua ja loppurentoutusta varten lämmintä vaatetta sekä oman joogamaton jos sinulla sellainen on, paikan päällä on myös joogamattoja niitä tarvitseville.

Kristillisiä joogaretriittejä
Virkistävä ja voimistava hiljaisuuden viikonloppu Heponiemen retriittikeskuksessa. Retriitissä menemme joogan keinoin kohti hiljentymistä ja hyvinvointia, joogaharjoitusten avulla vapautamme kehoa jännityksistä ja voimistamme omaa olemusta ja uskoa sekä lataudumme uudella energialla.

Seuraava joogaretriitti pidetään vuonna 2017. Lisää tietoa tulee vuodenvaihteessa.

Retriitti sisältää rukousta, hiljentymistä, ohjattuja rentoutumisharjoituksia sekä kehoa ja mieltä eheyttäviä joogaharjoituksia. Lisätietoja henri.jarvinen@evl.fi