labyrintti.jpg
 

Labyrintti VIA – TIE

Muista että nämä neljä vaihetta ovat vain kartta, ei maasto jossa kuljetaan. Jokaisen matka on sellainen kuin siitä tulee.

Via Positiva (siunaus) – muistaminen

Aluksi voit kerätä ajatuksesi ja valmistautua matkaan. Muista että juuri sinä saat kulkea siunattuna. Kaikki mitä meillä on ja kaikki mitä olemme on Kaikkivaltias siunannut. Ennen kuin lähdet pohdi hetki kaikkea sitä hyvää mitä sinulla on. Miten Jumala on sinua siunannut.

Via Negativa (tyhjentyminen) – irti päästäminen

Kävellessäsi anna mielesi rauhoittua, tyhjentyä päästää irti. Päästä irti kaikesta mikä elämässäsi pitää kiinni, hallitsee ja tuottaa jotain. Hiljentyminen. Avautuminen. Matka alkaa reunalta ja päättyy keskelle.

Via Creativa (luovan hengen vastaanottaminen) – vastaanottaminen

Avautuminen ja tyhjentyminen luo meissä tilaa. Mitä me voimme ottaa vastaan? Voimme vastaanottaa Luovan Hengen. Vastaanotamme johdatusta, sisäistä hiljaisuutta ja rauhaa, luovan idean, ehkä erityistä rauhan tuntua. Jokaisen kokemus ja tila on erilainen. Voit istua, seistä ja pysyä keskellä hetken aikaa.

Via Transformativa (muuttuva ihminen muuttaa yhteisöä) – muuttuminen

Muutos alkaa, kun päätät jättää keskuksen ja aloitat matkan takaisin mistä lähdit. Tämä muutos sisältää monia näkökulmia: voit ehkä päättää ottavasi elämässäsi jonkun askeleen tai ehkä huomaat jonkin tärkeän tai vaikean asian elämässäsi. Ehkä sisäisesti jalostut tai synnyt uudelleen. Tai ehkä paluusi muistuttaa sinua jälleen vastuista elämässäsi, mutta olet saanut uutta voimaa ja selkeyttä suorittaa niitä. Usein voimaantumisen ja liittymisen tunne voimistuu. Symbolisesti palaat takaisin maailmaan, jonka olet saanut lahjaksi.