Kristillisen meditaation materiaaleja

Tutustu ja tilaa erilaisia kristillisen meditaation toimintaa tukevia materiaaleja.

 
 
opas päivittäiseen harjoitukseen kansi.jpg

Kristillinen meditaatio - opas päivittäiseen harjoitukseen

Tekijä: Laurence Freeman OSB
Nidottu. Sivuja 65.
MedioMedia 2018.
Hinta: 12.00 €
PIKKUPOKKARI MAHTUU TASKUUN HYVIN!

Tämä kirja on hyödyllinen kaikille, jotka etsivät hengellisen elämänsä syventämistä ja erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat tutustua kristilliseen meditaatioon tienä elämän syvyyden ja merkityksen löytämiseen. Laurence Freeman käsittelee selkeästi ja käytännönläheisesti sellaisia peruskysymyksiä kuten: Mitä on rukous? Kuinka rukoilemme? Kuinka arvioimme edistymistämme tällä matkalla? Kirja rohkaisee vasta-alkajaa meditaatiomatkalle. Meditaatiota jo harjoittava löytää tästä kirjasta vahvistusta harjoitukseensa ja tukea meditaatiosta kertomiseen uusille ryhmille.

Laurence Freeman on Benediktiinimunkki ja World Comminity for Christian Meditation yhteisön johtaja. Hän ohjaa retriittejä ja pitää esitelmiä ympäri maailmaa ja osallistuu aktiivisesti uskontojen väliseen dialogiin.

 
kristillinen meditaatio cd kansi.jpg
 

Kristillisen meditaation harjoitus

Kuuntele 13 minuutin meditaatioharjoitus puhelimellasi tai tietokoneellasi.

Kristillinen meditaatio cd

Kristillisen meditaation cd päivittäisen harjoittelun tueksi ja ryhmien vetäjien avuksi. Meditaatiohetkeä varten tarvitset vain tämän ja cd soittimen.

Tuote sisältää tuplacd boksin joissa molemmissa on samat John Mainin ohjeet meditaatioon, musiikit, rukoukset ja ohjattu hiljaisuus (CD 1 20 min ja CD 2 25 min). 

Hinta: 12 €