IMG_20180613_192152.jpg
 

stina huima

Olen pappi, retriitinohjaaja ja shindo-ohjaaja, jonka syvänä intohimona on Sydämen tien kulkeminen yhdessä toisten etsijöiden ja kaipaavien kanssa. Minulle kristittynä eläminen on oman keskuksen vakavasti ottamista, oman sisäisen tilan löytämistä, ihmettelyä ja kuuntelua. Tällä matkallani minua on ravinnut yhä uudestaan ja uudestaan kristillisen mystiikan syvä viisaus ja ymmärrys ihmisenä olemisesta ja kasvamisesta. Pappina sytyn mahdollisuudesta sanoittaa tätä Sydämen tien kulkemista, kristittynä elämistä kielellä, joka tavoittaisi niitä elävää ja hengittävää hengellisyyttä etsiviä, jotka eivät ole löytäneet sitä perus-kristillisestä kielestä ja perinteestä.

Messu, retriitit, meditaatio ja kehollinen harjoitus ovat kaikki minulle tapoja päästä yhteyteen oman keskukseni kanssa, joka on Valo ja Rakkaus, Kristus – Valo sinussa, Valo minussa. Tämä yhteys ei ole sisäänpäin sulkeutunutta oman navan tuijottelua, vaan aukeaa ja aukaisee minua yhä avarampiin maisemiin – sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tämän yhteyden kautta löydän oman paikkani ja tapani toimia tässä maailmassa siten, että voima toimintaani nousee syvemmältä kuin oman pienen mieleni tarpeista ja vaatimuksista.

Ohjaan retriittejä sekä hiljaisuuden päiviä ja iltapäiviä, joissa kehollinen harjoitus on yksi merkittävä ulottuvuus elää hengellisyyttä todeksi. Ohjaan ihmisiä myös sekä ryhmissä että henkilökohtaisissa tapaamisissa syventämään omaa hengellistä polkuaan. Myös Matkakumppanuuden messu Herttoniemen kirkolla on eräs väyläni tukea ihmisiä heidän omalla Sydämen tiellään.

stina.huima@evl.fi
050 3803033