Back to All Events

Johdatus kristilliseen meditaatioon


Aika ja paikka: Seurakuntien talo (Kolmas linja 22b), Kappeli (3. kerros).
Kolme kertaa torstaisin 24.10. / 31.10. / 7.11. klo 18-19.30
Ilmoittautuminen 15.10. mennessä

Osallistumismaksu: 40 euroa (opiskelijat ym. alennushinta 20 euroa)

Miten meditoidaan? Mitä on kristillinen meditaatio? Miten voin hiljentyä? Johdantokurssilla tutustutaan edellä mainittuihin kysymyksiin ja kristillisen meditaation toimintaan käytännönläheisesti. Kurssilla meditoidaan World Community for Christian meditation -tradition mukaisesti (WCCM.org).

Kurssi on kaikille avoin ja sopii kaikille. Tavoitteena on hengellisen elämän syventäminen rukoushiljaisuudessa. "Kristillisen meditaation keskeinen tavoite on sallia Jumalan salaperäisen ja äänettömän läsnäolon meissä tulla siksi todellisuudeksi, joka antaa tarkoituksen ja merkityksen kaikelle mitä teemme ja olemme." (John Main).  Kurssin jälkeen voit toteuttaa kristillistä meditaatiota päivittäisessä elämässäsi ja osallistua myös kristillisen meditaation ryhmiin Helsingissä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: Henri Järvinen henri.jarvinen@evl.fi, 050 355 9294