Back to All Events

Kristillisen Joogan ryhmä Agricolan kirkolla torstaisin


  • Mikael Agricolan kirkko Tehtaankatu 23 Helsinki Suomi (map)

Joogaa Kristityille on ryhmä, jossa joogaamme ja hiljennymme meditaatioon Mikael Agricolan kirkolla torstaisin klo 19.30-20.30

Aika ja paikka
Mikael Agricolan kirkko, liikuntasali.
Torstaisin klo 19.30-20.30

Ryhmä alkaa
15.8.2019
joulutauko 19.12. -2.1.
pääsisäistauko 9.4.2020
ryhmä päättyy keväällä 14.5.2020

Harjoituksen avulla avaamme kehoa ja mieltä sielun yhteydelle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Jooga on työkalu, jonka avulla saamme yhteyttä kehoon, mieleen ja sieluun, voimme vapauttaa kehoa jännityksestä ja stressistä sekä oppia olemaan hiljaisuudessa ja harmoniassa itsemme ja elämän kanssa. Hiljaisuudessa tunnemme sielumme läheisyyden kirkkaammin sekä voimme antautua syvemmin yhteyteen Jumalan kanssa, voimme oppia luottamaan voimaan, joka kannattelee elämäämme tai vain levätä kehossamme joka on Pyhän Hengen temppeli.

Jokaisella joogatunnilla teemme fyysisiä joogaliikkeitä sekä pysähdymme hiljaisuuteen.


Kurssin hinta 50 euroa (35€ opiskelija ja työttömät)
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: rita.saari@gmail.com

rita saari.jpeg


Mukaan tarvitset joustavan asun, jossa on hyvä liikkua ja loppurentoutusta varten lämmintä vaatetta sekä oman joogamaton jos sinulla sellainen on, paikan päällä on myös joogamattoja niitä tarvitseville.

Tervetuloa!KOULUTTAJA

rita.jpg

Kurssin ohjaajana toimii jooga- ja meditaatio-opettaja Rita Saari.
Rita on pitkän linjan jooga ja meditaatio-opettaja ja ollut kehittämässä Kristillisen joogan perinnettä intohimostaan Jumalan yhteyteen. Tuotuaan vuonna 2012 joogaa Helsingin seurakuntiin Rita on aktiivisesti ohjannut joogatunteja ja hiljaisuuden retriittejä yhteistyössä kirkon kanssa.

www.ritalovesyoga.com