Back to All Events

Tie elämänmuutokseen ja syvälliseen rukouselämään Avilan Teresan kanssa


Paikka ja aika: Seurakuntien talo (Kolmas linja 22 b), Koulutustila Silvennoinen (4. kerros)
Maanataisin 18.3. / 25.3. / 1.4. / 8.4. klo 17.30-19
ilmoittatuminen 15.3. mennessä

Osallitumismaksu: 40 euroa (Opiskelijat ym. alennushinta 20 euroa)

H06 29.jpg

Teresa (Pyhä Jeesuksen Teresa) on yksi kristikunnan merkittävimpiä mystikkoja ja rukouselämän opettajia. Hänen merkityksensä tälle ajalle on erityisesti rukous, mutta myös Jumalan tuntemisen ja ihmisen elämänkysymysten tarkastelu laajemmassa mittakaavassa.

Tällä kurssilla perehdytään Teresan rakastettuun teokseen Sisäinen linna, mutta erityisesti syvennytään vähemmän luettuun kirjaan Täydellisyyden tie. Täydellisyys on itse asiassa kutsu elämänmuutokseen ja syvälliseen rukouselämään. Avilan Teresan ajattelu avaa uuden näkökulman rakkauteen, voimauttavaan elämänasenteeseen ja rukouselämään yhdessä toisten ihmisten ja koko maailman kanssa.

IMG_20170923_111834.jpg

Kurssi on työpajamainen kokonaisuus jossa on luentoja ja ryhmätyöskentelyjä. Kurssin opettajana toimii karmeliittaspiritualiteettiin, kristilliseen mystiikkaan ja hengelliseen ohjaukseen erikoistunut Henri Järvinen.

Kurssi sopii kaikille henkisistä kysymyksistä ja mystiikasta kiinnostuineille hengellisestä vakaumuksesta riippumatta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: Henri Järvinen, henri.jarvinen@evl.fi, 050 355 9294