Back to All Events

Sukupolvien siunaus -kurssi


Omien juurien tunteminen on olennainen osa itsetuntemusta. Yhtä tärkeää on antautua tulevalle. Mitä juuret kertovat ihmiselle hänestä itsestään? Entä mitä lapset voivat opettaa henkisyydestä ja hengellisyydestä? Löydä voimaa, siunausta ja itsellesi tärkeitä asioita esivanhempien ja lasten avulla - ja heidän vuokseen. Tule kannetuksi ja kannattele!

Kolmen kerran kurssi järjestetään keskiviikkoiltoina 10.4., 17.4. ja 24.4.2019 klo 18-20 - Seurakuntien talolla (Kolmas linja 22b) Kappelissa (3. kerros). Ilmoittautuminen 5.4. mennessä.

Osallistumismaksu: 40 euroa

Kurssilla saat tietoa ja esimerkkejä ylisukupolvisesta ajattelusta. Keskityt oman sukulinjasi siunauksiin ja tehtäviin ohjatusti. Kurssilla keskustelemme, jaamme kokemuksia, hiljennymme ja teemme pieniä harjoituksia. Voit olla kurssilla rauhassa myös itseksesi, ajatuksia ei ole pakko jakaa. Kurssi on itsetuntemusmatka.

Lämpimästi tervetuloa kaikki, nekin, jotka eivät tiedä juuristaan tai ole itse vanhempia - jatkumo rakentuu rakkauden varaan. Jokaiselle on paikkansa.

susanna erätuli.jpg

Kurssin vetäjänä toimii Susanna Erätuli.  Hän on kirjailija, retriitinohjaaja, opettaja ja neljän lapsen äiti. Susanna on kirjoittanut sukulinjoista ja niiden siunauksista muun muassa teoksessaan Etsijän kirja (Otava/Hidasta elämää, 2017), sekä Kirkko ja kaupunki -median Keittiömystikko -kolumneissa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: henri.jarvinen@evl.fi, 09 2340 2543