Back to All Events

Elävät sanat - syvemmälle luettuun tekstiin

  • Paavalin kirkko Sammatintie 5 Helsinki Suomi (map)

pe 13.9. klo 17-20

Tekstien lukeminen on dialogia itsensä, tekstin ja yleisön kanssa. Sisäisessä prosessissa hiljaisuus ja ääni yhdistyvät toisiinsa antaen tekstille elävän asun. Lukemisen opetteleminen on myös kuuntelemisen opettelemista. Kurssilla käydään läpi meditatiivinen lähestymistapa lukemiseen, jonka avulla jokainen voi kehittää syvällistä ja henkilökohtaista suhdetta tekstiin. Koulutuksessa yhdistellään teatteri-ilmaisua, meditaatiota ja erilaisia lukutekniikoita.


KOULUTTAJA

gabriele+goria.jpg

Gabriele Goria on näyttelijä ja teatteriopettaja, joka on kouluttanut mm. Italiassa jumalanpalveluksen tekstinlukijoita. Hän tekee tällä hetkellä tohtorinopintoja Taideyliopistossa ja tutkii hiljaisuuden käyttöä taiteellisessa ilmaisussa sekä taiteen ja hengellisyyden suhdetta.


Lisätietoja: Henri Järvinen, henri.jarvinen@evl.fi, 050 355 9294

ilmoittautuminen: koulutus.helsinki@evl.fi Paavalin kirkko, Sammatintie 5.

Koulutus on ilmainen!