Back to All Events

Helsingin retriitinohjaajien koulutuspäivä-kouluttajana Henry Morgan

Anglikaanipappi, hengellinen ohjaaja Henry Morgan vierailee syyskuun alussa Suomessa ja torstaina kouluttamassa Helsingin seurakuntien retriitinohjaajien koulutuspäivässä. Tilaisuus on englaninkielinen ja tulkataan tarvittaessa suomeksi.

Torstaina 12.9. klo 12-16
Paikka: Seurakuntien talo, Kolmas linja 22b, Helsinki. Kokoontumistila on talon kappeli (3. kerros)

Morgan_Henry205.jpg

Henry Morgan on tunnettu innostavana, lämpimänä, lempeänä ja viisaana puhujana, jolla on pitkä kokemus ihmisten hengellisen elämän erilaisista vaiheista ja tarpeista. Hänen maanläheinen lähestymistapansa kristityn elämään on auttanut monia. Henry Morganin yhdessä Roy Gregoryn kanssa hengellisen elämän syventämisestä kirjoittama kirja The God you already know on Suomessakin paljon luettu ja pidetty.

Koulutuspäivä on tarkoitettu kaikille Helsingin seurakuntien retriitinohjaajille (työntekijöille ja vapaaehtoisille) sekä kaikille retriitinohjauksesta kiinnostuneille. Paikkoja on kuitenkin rajatusti. Tervetuloa!

Lisätietoa: henri.jarvinen@evl.fi 09-2340 2543
Ilmoittautuminen 6.9. mennessä koulutus.helsinki@evl.fi