Back to All Events

SIELUN ELÄVÄ LIEKKI - KURSSI JOKA VIE SYVEMMÄLLE HENGELLISEEN ELÄMÄÄN 2020


  • Helsingin seurakuntayhtymä Kolmas linja 22b Helsinki Suomi (map)

SIELUN ELÄVÄ LIEKKI - KURSSI JOKA VIE SYVEMMÄLLE HENGELLISEEN ELÄMÄÄN

”Oi elävä rakkauden liekki, joka hellästi haavoitit minun sieluani sisimpäni keskuksessa!”


…Ristin Johannes

Elävä liekki –kurssi on seitsemän kerran koulutus, jossa syvennytään hengellisen elämän, meditatiivisen rukouksen ja kristillisen mystiikan kysymyksiin. Kurssin tavoitteena on lisätä tietoisuutta henkisen kasvun prosessista, pohtia kuinka persoonaan ja hyvinvointiin liittyvät kysymykset liittyvät hengelliseen elämään, oppia uusia tapoja syventyä kontemplatiivisesti jumalasuhteeseen sekä jakaa yhdessä ajatuksia ja kokea henkistä yhteyttä toisten kanssa. Kurssi sopii kaikille henkisistä ja hengellisistä kysymyksistä kiinnostuneille jotka haluavat vahvistaa ja monipuolistaa omaa hengellistä elämäänsä.

Kurssi kokoontuu kerran kuukaudessa/kolmen viikon välein. Kurssi toteutaan seuraavan kerran keväällä 2020, tarkemmat kokoontumistajat ilmoitetaan pian.

Teemoina mm. erilaiset kontemplatiivisen rukouksen menetelmät (keskittävä rukous (centering prayer), lectio divina raamattumeditaatio, tervetulon rukous (welcoming prayer)), hyvinvointi ja hengellisyys, hengellisen elämän vaikeudet jne.

Kurssin hinta on 100 euroa (sis. materiaalit). Kurssin ohjaajana toimii yliopistopappi, ignatiaaninen ohjaaja, kristillisen spiritualiteetin kouluttaja TM Henri Järvinen. Henrillä on pitkä kokemus ignatiaanisesta spiritualiteetista, hengellisen ohjauksen mm. meditaation kouluttamisesta sekä uskontojen välisestä yhteistyöstä ja ekumeniasta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Henri Järvinen, 050 355 9294, henri.jarvinen@evl.fi

Earlier Event: December 2
Arkiretriitin ohjaajakoulutus
Later Event: January 12
Pyhän tanssin iltapäivä Haagassa