Monk_at_Medieval_writing_desk.gif

Teologinen think tank

Teologinen think tank on teologien ja teologisesta ajattelusta kiinnostuneiden avoin piiri. Teologinen työskentely ryhmässä on kiinnostavaa ja antoisaa, mutta samalla vaatii osallistujilta paneutumista ja sitoutumista yhteiseen työskentelyyn. Think tank ei siis ole raamattupiiri tai mielipidekerho vaan aidon yhteisen teologisen ajattelun syventämistä ja erilaisten näkemysten kunnioittamista. 

Tapaamme noin kerran kuukaudessa ja tapaamisiin jokainen osallistuja valmistelee 300-500 sanan mittaisen esityksen yhdessä sovitusta teemasta. Jokaisen esityksen jälkeen on mahdollisuus keskustella avoimemmin ja etsiä yhteistä näkemystä aiheen suhteen. Osallistuminen edellyttää esityksen valmistelua sekä sitoutumista ryhmän toimintaan. Lisätietoa tapaamisista ja ilmoittautuminen henri.jarvinen@evl.fi, 050 355 9294

tutustuminen hengellisen elämän haasteisiin Helsingissä.jpg
Units0102_clip_image001_0000.jpg

Spiritualiteetin teologian lukupiirit ja kurssit

Spiritualiteetin teologisia klassikoita eri maista sekä tyylikkäimpiä uutuuksia. Yhdessä toisten kanssa on kiinnostava syventyä hengellisen ja teologisen kirjallisuuden maailmaan sekä pohtia esiin nousevia kysymyksiä. Ryhmiä tulossa joten seuraa tiedotusta.

Järjestämme lisäksi erilaisia teologisia sekä spiritualiteetin teemoihin liittyviä kursseja. Aiheina ovat niin mystiikan mestarit kuin ajankohtaisempi henkinen ajattelu. Lisätietoa lukupiireistä, kursseista ja muusta löytyy ajankohtaista osiosta.